lauantai 7. joulukuuta 2013

Pääosaa näytteli aikuislinja

Itsenäisyyspäivän aattona vietettiin luultavasti ainutlaatuinen ylioppilaiden lakitus: arvatenkin ensimmäistä kertaa lukion historiassa juhlittavana oli vain aikuislinjalta valmistuneita. Juha Sario ja Kari Oksanen saivatkin osakseen erityismaininnat rehtorin puheessa. Rehtori Mäkisen mukaan Juha onnistui yhdistämään työnteon ja opiskelun erinomaisin tuloksin, kun taas Karin valkolakki on osoitus päättäväisyydestä.

Aikuislinjan uudet ylioppilaat Kari Oksanen ja Juha Sario.
Sinänsä juhla oli perinteinen: rehtori pohdiskeli puheessaan Suomen itsenäisyyttä ja koulutuksen ynnä sivistyksen merkitystä, Petri Bondfolk oli koonnut bändin iltapäivän viihdykkeeksi, ja nousevana tähtenä esiintyi Terhi Virtanen soittaen kanteletta kuin itse Väinämöinen.
Esimerkiksi valokuvauksesta vastannut Riihi-Foto Oy haltioitui niin, ettei saanut kameraansa toimimaan, ja siksi julkaisemme kuvan toisesta musiikkiesityksestä:Perinteinen vapauden viesti siirsi vallan oppilaskunnan hallituksessa väistyvältä puheenjohtajalta uudelle, joskin diktaattorimaisuudessaan Nelli Mäkitalo ei ollut ihan varma, voiko hän jättää jälkeensä valtatyhjiötä. Varmaa ei ole sekään, mitä Eveliina Järän dynastia tuo tullessaan ja kuka kiskoo naruista taustalla.

Even ilme kertoo, miltä tuntuu saada valta käsiinsä. Nelli vain näyttelee.
Teksti: JE
Kuvat: VR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti