sunnuntai 16. marraskuuta 2014

ōzo meshiagare

Kansainvälinen keittiö siirtyi Euroopan mantereelta jälleen itään, tällä kertaa Japanin ihmeelliseen ruokamaailmaan. Sushin lisäksi tarjolla oli perinteistä misokeittoa, friteerattua kanaa riisillä, itämaisia hedelmiä sekä onnenkeksejä.
sushi-rullausta, silikonimatolla
perinteinen sushi-rulla lähtee
nigiri-sushi jättikatkaravun pyrstöllä
sushiin voi laittaa haluamiaan täytteitä
uramaki-rullia
perinteinen makirulla
sushia soijakastikkeeseen
friteerausta
rasva on kuumaa
kastikeaineita
NAM!
pomelon kuorintaa
vesimelonia
sharon-hedelmää
onnenkeksejä kuivumassa
koristeltuja onnenkeksejä
ennustuksia jokaisella
Teksti Nina
Kuvat kurssilaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti