sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Wanhat vuosimallia 2014

Kiireisen viikon kruunasi jälleen silmiä hivelevä kattaus kauneutta ja komeutta, kun lukion wanhat valtasivat Huhkolinnan parketin (tai no muovimaton). Tänä vuonna päivän loistokkuutta ei vähentänyt yhtään sekään, että samalla juhlistettiin ystävänpäivää.

Silmiä häikäisevät timanttiunelmat ja hohtavan valkoiset pingviinikaulukset etenivät rytmikkäästi kohti päämäärää: lukion vanhimpien opiskelijoiden oikeuksia. Huomautettakoon, että muutamat ryhmää täydentäneet ykkösen pojat eivät vielä pääse näistä eduista nauttimaan. 

Jälleen kerran wanhat onnistuivat tavoitteessaan erittäin tyylikkäästi. Prinsessapäiväänsä jo kauan odottaneet tytöt häikäisivät katsojat kauneudellaan ja parkettien partaveitset rennon letkeällä menollaan. Kyllä sitä täytyy hattua nostaa liikunnan opettajille (Samille ja Sannalle), jotka taikoivat jokaisesta wanhasta uljaan tanssitaiturin. Tämän vuoden uutuutena voidaan mainita Säkkijärven polkka, joka oli kokenut Ellan, Sofian ja Jenni A:n käsittelyssä melkoisen makeoverin. Eikä missään tapauksessa pidä vähätellä väliaikatrion - Sampon, Joonan ja Jonnen - vetoa klassikkobiisistä Do you wanna dance!

Pidemmittä turinoitta kuvat kertovat enemmän kuin yksikään sana:Teksti: Naatula
Kuvat: Heinonen-Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti