torstai 13. helmikuuta 2014

Varpus-Jaska, Kippari-Kalle, Ariel ja kumppanit

Tarkkaan harkittu teema: löytyy.
Perinteiset esitykset: check.
Opettajien haaste: cheek.
Abivideo: tietysti.

Miksi muuttaa hyväksi havaittua kaavaa? Abit vuosikertaa 2014 eivät rikkoneet rajoja, mutta toteuttivat perinteisenmakuiset komeat penkkarit hyvällä huumorilla. Etenkin kostyymikavalkadi oli luultavasti näyttävin allekirjoittaneen Lalu-uran aikana, kun Pirate Partyyn marssi merirosvoja Karibialta, Mikä-mikä-maasta, Somaliasta, unohtamatta tietenkään arktiksen aktivisteja tai Kippari-Kallea kavereineen. Päivän kuningatar oli kuitenkin pieni merenneito.

Poikkeuksellisen pirullinen oli vain opettajien haaste, jossa kilvoiteltiin Miss Lalu 2014 -tittelistä. Palaan tähän sitten joskus myöhemmin, kun/jos olen päässyt yli tapahtuneesta. Mainittakoon kuitenkin, että jos joku halua tuntea tulevansa puulla päähän lyödyksi, kannattaa pyytää Saana (kuka muu muka?) asialle.

Abivideo oli loistelias sekä toteutukseltaan että huumoriltaan. Arvostimme erityisesti luonnerooleihin valittuja ryhmänohjaajien esittäjiä, äärettömän tarkkaa uhrien havainnointia ja purevaa parodiaa.

Lopuksi todettakoon, että kaksi @Lauttakylnlukio'n twiittiä pääsi läpi Yle Uutisten #penkkarikuva-kavalkadiin: Ariel alias Anni sekä tämä somessa levinnyt ja mainetta niittänyt missipotretti. Siihen ei varmaan moni lukio pystynyt, mutta Lalussahan kaikki on mahdollista...
Teksti: Jari, joka sai taas karkista päähän
Kuvat: Anu ja Jari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti