perjantai 18. huhtikuuta 2014

Mediakurssi Helsingissä!

Matkamme alkoi 8.30 kohti Hesaa. Matka oli rattoisa kaikkien osalta. Alkajaisiksi parkkeerasimme dösämme Sanoma-talon viereiselle parkkipaikalle. Käppäilessämme Sanoma-talon läpi nähtiin vaikka ja mitä. Oli upea kahvila, Jaajo, Jone Nikula, hienot pyöröovet jne. Kun Sanoma- talo oli läpi kävelty, suuntasimme Päivälehden museota kohti. Museo oli mielenkiintoinen kaikkine Päivälehden historioineen ja Tarzan-filmeineen. Ahkerimmat päättivät liueta paikalta heti, kun tehtävät oli tehty, kaikki omiin suuntiinsa: toiset syömään ja toiset shoppaileen. 
Essi tutkailee uutiskuvia

Päivälehden museossa on selkeesti tunnelmaa
 Kun kaikki olivat viimein löytäneet takaisiin bussin luokse, matkamme jatkui kohti Fazerin tehdasta, jota varmasti moni oli odottanut. Juoksujalkaa mentiin Fazerin infotilaisuuteen, jossa saimme tietää kiinnostavia asioita Fazerin historiasta ja suklaan valmistamisesta, päätä seinään lyöden. Kierros oli kehno ja huonosti organisoitu, ainoa hyvä asia oli infinity choclate ja myymälä, minun mielestäni siis. Fazerin jälkeen oli hieman vapaa-aikaa, jonka vietimme kauppakeskus Jumbossa oman maun mukaan. 
Heti alkuun saatiin suut makiaks


Pullapitkon letitysyritelmiä...
 
Joonas ja lehmä kaakaopuiden siimeksessä"Tää yks tyttö syö vielä!" Mahan täydeltä suklaata

Loppuhuipentumana kävimme pikku kierroksen Pasilassa Ylen mediatiloissa. Paikka oli mielenkiintoinen ja saimme tietää monia uusia asioita ohjelman tekemisestä. Tämän jälkeen oli vuoro lähteä takaisin kotiin.
Tv-studio


Kortesmäen lavasteet

"Yleisö"


Teksti Arttu
Kuvat Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti