torstai 22. marraskuuta 2012

Barbeja ja pikkuautoja


3.10.2012 järjestetyssä taksvärkissä kerättiin rahaa Satakunnan keskussairaalan lasten poliklinikan infektio-osastolle (nimihirviö oikein). Yhdessä tuumin lähdimme viemään lahjoitusta ja suuntasimmekin hallituksen puheenjohtajan auton tiistaiaamuna kohti Poria. Tuolle luvatulle barbien ja pikkuautojen ostoretkelle lähtivät koulumme tietysti parhaimmat leluasiantuntijat; Petra, Heli, Aleksi, Pete ja Mia. Takakontin paikat olivat varattu kolmelle speciaalille ”matkustajalle”: Kontissa matkasi kolme valkoista Väkisen syöttötuolia, joita osastolle oltiin pyydetty erityisesti ostamaan. Tämä leikkikaluista kaiken tietävä eliittimme matkasi Mikkolan Prismaan, jossa parkkeerasimme kätevästi perheparkkiin. Luonnollisesti, olihan kyydissämme sentään kolme syöttötuolia ja yksi alaikäinen.Tässä kuvassa näette Barbeista sekaisin menneen mieshenkilön. Valinnan vaikeus taisi yllättää…Prismassa shoppailtiin ja shoppailtiin ja vielä vähän shoppailtiin. Kärryihin kasattiin niin pikkuautoja kuin barbejakin. Palapelejä, lätkäkortteja sekä vauvojen sänkyihin kiinnitettäviä mobileja (tietämättömille; ne on sellasia, mistä roikkuu kaikkia kivoja härpäkkeitä ja niitä ne vauvat sitten tapittelee ja leikkii niillä, kun makoilevat sängyissään tuhisten). 


Eräs nimeltä mainitsematon Aleksi kuitenkin löysi itsensä piakkoin jostain aivan muualta kuin leluhyllyiltä. Mutta hyväähän Aleksi vain tarkoitti. Sääli vain, ettei budjettimme ihan riittänyt kattamaan sairaalalle näitä Aleksin testaamia iPadeja.Prisma-kierroksen jälkeen tiimiläiset päättivät täyttää vatsansa, omakustanteisesti tietenkin. Ruokapaikalla laskimme vielä Prismasta jäljelle jääneen rahasumman, jonka päätimme käyttää Citymarketin mobileihin. Citymarketista lähdimme suunnattoman tavaralastin turvin Satakunnan keskussairaalalle. Porissa ajaminen ei hetkauttanut kuskina toiminutta puheenjohtajaamme ja parkkipaikkakin löydettiin suht’ läheltä pääovea. Viimeiset roposet käytettiin nekin sairaalan hyväksi, nimittäin lippuautomaattiin, jolla saimme parkkiaikaa runsaasti. Sairaalassa meidät otettiin lämmöllä vastaan ja pääsimme (tai siis menimme) opastetulle kierrokselle sairaalan syövereihin. Vaihdoimme kierroksen jälkeen muutamia sanoja osaston erään lastenlääkärin, Marketta Juntusen, kanssa, joka on myös alla olevassa kuvassa. Päivä oli kaikin puolin onnistunut ja kovasti kiittelivät, kuinka hienoa on, että me (niin, me kaikki ykköset ja kakkoset ja abit) olemme lasten asialla!  Kameran takana oli koko päivän ajan Petra, meitä ympäri Poria ajelutti Pete, navigaattorina toimi Pori-asiantuntija Heli, matkamusiikin hoiti Aleksi ja blogikirjoituksen kirjoitti Mia1 kommentti:

  1. Kiitokset hallitukselle. Apu meni perille ja varmasti tarpeeseen. Ja Pete pääsi hipelöimään nukkeja, lahjaksiostamistarkoituksessa (onko yhdyssana?) toki vain.

    VastaaPoista