maanantai 29. tammikuuta 2018

Lehtikurssi strikes again!


Vuosia, vuosia sitten eräässä Huittisissa sijaitsevassa lukiossa päätettiin valmistaa sanomalehti. Lehdestä tuli myyntimenestys, mutta toimituksen hajottua sen valmistus lopetettiin. Lehden henki kuitenkin jäi kummittelemaan käytäville. Uutta toimitusta yritettiin epätoivoisesti koota vuosi toisensa jälkeen, siinä kuitenkaan koskaan onnistumatta. Mutta sitten koitti syksy 2017. Tuona syksynä toimitus sai vihdoin ja viimein tarpeeksi monta innokasta toimittajan alkua toimiakseen (tai no, toimivuudesta voidaan olla montaa mieltä...). Oli korkea aika tarttua toimeen ja pistää lehtitalo pystyyn!

Toimitus: (Ylärivi vasemmalta) Leevi Salonen, Elina Äyväri, Linda-Lotta Pelli, Ellinoora Pitkäperko, Nea Lipponen. (Alarivi vasemmalta): Jari Ekberg, Aliina Hiljanen, Venla Uusi-Pärnä, Linnea Koivuranta, Aada Viitamäki, Petra Paavola, Sara Palmroos. Kuvasta puuttuu Aina Kiiala.

Kuukausien ahertaminen, kahvin suurkulutus, äidinkielen luokassa kiroaminen, sekä asiattomien vitsien esittäminen ovat vihdoin tuottaneet tulosta. Tänä keväänä myös Te, rakkaat kanssaeläjät, saatte käsiinne tämän häikäisevän mestariteoksen, josta ei todellakaan puutu vauhtia, vaarallisia tilanteita eikä lennokkaita kertomuksia! Upea toimituksemme on tehnyt mahdottomastakin mahdollista! Hyvät naiset ja herrat, tämä on Lalusa koulusa!

                  Lalusa koulusa on edeltäjänsä tavoin lukion markkinointia varten valmistettu lehti, joka kertoo kaiken olennaisen siitä, millaista on opiskella Lauttakylän lukiossa. Kansien väliin mahtuu kertomuksia aina tavallisesta koulupäivästä erikoiskursseihin ja urheilutapahtumiin. Vaikka ensisijaisesti lehti onkin luotu markkinointitarkoitukseen  ja kohdistettu niille, jotka vielä pohtivat jatko-opiskelupaikkaansa, se ei silti tarkoita etteivätkö lukiossa jo olevat saisi siitä mitään uutta irti. Lehti tarjoaa varmasti luettavaa ihan jokaiselle. Ja kuka tietää, ehkä se paljastaa myös jotain uutta ja yllättävää Lalusta!

Ohessa vielä sarjakuva, joka jäi lehdestä pois tilanpuutteen takia:


Teksti: Linda-Lotta Pelli ja Petra Paavola
Kuva: Anu Heinonen-Seppälä
Sarjakuva: Linnea Koivuranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti