perjantai 3. kesäkuuta 2016

Maradonan paluu

Ja taas tänäkin keväänä lukiossamme pelattiin perinteinen jalkapalloturnaus. Abiturienttien edustaessa viimeistä kertaa pääsivät ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat näyttämään huikeat taitonsa. Myös eräs pitkän oppimäärän opettaja halusi päästä näyttämään taitoja, joten tämä viiletti pitkin kenttää. Löytyipä aikaa myös tuuletuksille välissä:


IMG_1706.JPG


Ensimmäiset ottelut käynnistettiin heti ruokailun jälkeen, tai oikeastaan vasta sen jälkeen, kun väkeä oli saapunut tarpeeksi paikalle pelaamaan ja tuomaroimaan. Ensimmäisellä kentällä 1A sai vastaansa kovan vastustajan 1B:n, ja lopulta peli päättyi 1B:n voittoon 6-1. Samaan aikaan toisella kentällä Lassen ryhmä otti mittaa Jussin joukkueesta. Vuoden takainen mestaruus kiilsi taas Jussin silmissä, ja mies juoksi pallon perässä kuin pokaali olisi katoamassa. Tai joutumassa taas Lasselle, hui!


IMG_1667.JPG

Toisessa erässä 1A kohtasi 2A:n, joka oli kova pala maalivahtinsa takia. 2A oli nimittäin hylätty ryhmänohjaajansa Petterin puolesta, joten ryhmä joutui adoptoimaan itselleen uuden maalivahdin. Seisovilta aaltoliikkeiltä ei vältytty tälläkään erää, vaan fysiikan lehtori pääsi näyttämään liikkeensä maalissa. Kallen liikkeet tehosivat ja 2A voitti 3-0. Kieltämättä liikkeiden erikoisuuden sekä hävittyään pelin finaaliin nousevalle 1B:lle 3-0, 2A takoi tiensä pronssiotteluun.

IMG_1681.JPG
Kallen muuvsit

IMG_1677.JPG

Toisaalla selvitettiin 2C:n ja abien välistä tilannetta, mutta jostain syystä pelin pisteet ovat kadonneet. Huhun mukaan Jarin suojatit olisivat kuitenkin pettäneet rakkaan opettajansa ja, no, hävinneet erän 3-2. Sama huhu kertoi myös, että yhtä kurja tilanne olisi ollut Jussin ryhmää vastaan pistein 7-1. Tämähän oli siis vain pelkkää kuulopuhetta ja päästämme rakkaat abimme pelaamaan kunniallisesti suuremmille kentille päätöksen jälkeen.

Kultaottelusta ei varmaan tarvitse kertoa voittajaa, sillä me kaikki valitettavasti tiedämme sen. Kyllähän siinä kävi niin, että Jussin tuuletukset jatkuivat finaaliin saakka ja voittajien oli helppo hymyillä. Jussin kannattamisesta emme sitten tiedä. Pronssiottelu käytiin 2A:n ja 2C:n välillä lopputuloksella 3-0.
IMG_1709.JPG
Voittajien on helppo hymyillä. Ja kannatella Jussia?
Ja niin, nyt siihen opettaja vs. oppilaat, siis El Classico: Pitkä ja melkein verinen kamppailu, joka kääntyi lopulta rankkareihin. Opettajat ottivat melkein parannusta viimevuotiseen ja saivat tulokseksi lopulta 2-1.  


IMG_1720.JPG



IMG_1722.JPG
Paikallinen Maradona juhlisti El Clasicossa tekemää maaliaan samana päivänä, kun...
IMG_1696.JPG
...näimme Jarin pitkittämässä otteluita aivan kuin oppilaat tehtävien palautuksia.

IMG_1694.JPG



Teksti & kuvat: Katariina Tuomisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti