perjantai 10. lokakuuta 2014

Kaakkois-Aasian herkkuja!

Kansainvälinen keittiö kokoontui jälleen kokkailun merkeissä. Tutustumisvuorossa oli aasialaisista keittiöistä Intia ja Thaimaa. Erilaiset mausteet, kuten linnunsilmächili, ja maustekastikkeet, kalakastikeesta Madras masalaan, tulivat kokatessa ja maistellessa kaikille tutuiksi. Thaimaan makumatkalla tehtiin Neua phat bai hohraphania, Intian herkuista lautasella päätyi tulisen suloinen Madras. Raati totesi ensimmäisen hyvin herkulliseksi.
Huhmareessa mausteet odottavat vuoroaan
tällainen mausteseos saatiin aikaiseksi
Tamarindia - herkullisen näköistä!
aasialaisen keittiön perinteisiä maustekastikkeita
pannut kuumana
vielä vähän silputtua chiliä makua antamaan
Madrasta

Teksti Nina
Kuvat Anu + kurssilaiset





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti