perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäisteemapäivä

Kiirastorstaina oppilaskunnan hallitus järjesti saapuvan pääsiäisen kunniaksi teemapäivän. Pukeutumisteemana oli iloiset pääsiäisen värit ja muina toimintoina munajahti sekä vauhdikas pupuhyppelykilpailu.Pupuhyppelykilpailussa nopeimmin pomppi hallituksen oma joukkue, mutta tuomariston koostuessa hallituslaisista olisi heidän palkitsemisensa ollut puolueellista. Tästä syystä palkinnon saikin opettajien joukkue.


Tämän postauksen kuvasaldo on peräisin hallituksen arvoisan pj Mäkitalon kamerasta. Kuten Nelli itse tilannetta kuvaili, kameran megapikselit ovat miinuksen puolella. Tästä johtuen kuviin on merkitty huomionarvoisimmat yksityiskohdat erittäin loogisella turkoosilla värillä ja tekstillä, josta ei edes saa selvää.

Ehh.... Nauttikaa kuva-annista?


Kuvat: Hallituksen pj ja rahastonhoitaja
Teksti: Nimeltämainitsematon hallituksen jäsen, jota lapsetti, ja joka voisi opetella käyttämään kuvankäsittelyohjelmia edes vähän paremmin.

3 kommenttia:

  1. Mitä tärähtäneempi meno, sitä tärähtäneemmät kuvat! Joka tapauksessa vika on kameran, kuvaajahan oli mitä parhain.. tai sit ei :D -nelli

    VastaaPoista
  2. Sen verran joudun kyllä puolustautumaan, etten suinkaan pakene paikalta, kuten yhdessä turkoosissa kuvatekstissä väitetään. Pyrin vain pääsemään mahdollisimman nopeasti pois edestä, jotta poijjaat voivat kuroa kiinni aiheuttamani hetkellisen tappiotilan. Ja mitä mainioimmin siinä toki onnistuivatkin!

    VastaaPoista
  3. Onko kuva-anni sama kuin tuossa ensimmäisessä kuvassa oleva Anni?

    VastaaPoista