torstai 14. helmikuuta 2013

Karmivat penkkarit à la Gangnam Style

Liekö joku abi kokenut lukion kauhujen taloksi vai mistä oli idea saatu tämänvuotisiin penkinpainajaisiin.  (Kahdessa vuodessa on siirrytty satuhahmoista armeijan kautta kauhuun - kehitys kehittyy...) Niin tai näin, kauhu vaihtui nopeasti nauruun. Päivän kaava oli perinteinen: live-esitykset enemmän tai vähemmän yllättävine esiintyjineen, ryhmänohjaajien pudottavat tuotokset, Saanan sanoin "legendaarisiksi muodostuneet diplomit" ja kruunuksi taidolla tehty satiirinen ja parodinen abivideo.

Tätä kirjoittaessa ajelu näytti olevan edelleen kesken - ilmeisesti asian tiimoilla viihdytään pitkän kaavan mukaan. (Mikä jottei!) Epäselväksi jäi vain, kuka heitti auton lavalta erästä nimeltä mainitsematonta äidinkielen lehtoria karkilla ohimoon. Eikä muuten ollut mikään nallekarkki.


Teksti: Jari
Kuvat: vähän kaikki

8 kommenttia:

 1. Hienot lakanat tänä vuonna!

  VastaaPoista
 2. Yksi lakanoista otettiinkin jo parempaan talteen. Siitä niin tunnisti yhden nimeltä mainitsemattoman opettajan. ;) Saattaa jäädä näkyviin, katsotaan onko tilaa...

  VastaaPoista
 3. Saa muuten arvata kenet ja mistä lakanasta. ;) Oikein arvanneiden kesken arvotaan mitä arvotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarin überovela kompa. Oikea vastaus on tietysti Mäkinen, sehän lukee tuossa yhdessä lakanassa. Mitä mä voitin?

   -Vesku

   Poista
  2. Väärin. Voitit uuden yrityksen.

   Poista
 4. Minä itse henkilökohtaisesti haluan omakohtaisesta kokemuksestani kiittää kaikkia abeja mahtavasta tittelistä - IHAN MAHTAVAA! Erityiskiitokset tietysti ryhmistä parhaimmalle - tiedätte kyllä, mikä ryhmä se on - ja Saanalle loistavasta abivideoimitaatiosta - IHAN MAHTAVAA!
  Pyydän anteeksi omaa hyvin vaisua osallistumistani, mutta reilussa 38 asteen kuumeessa ei vain irronnut enempää!

  VastaaPoista
 5. Sen karkin piti osua käteen, sori. Mutta hienoa että tykkäsitte muuten.

  VastaaPoista
 6. Nina sä oot ollu näiden kahden vuoden aikana IHAN MAHTAVA ja ansaitsit sen tittelin. Kukaan ei saanut meidän luokkaa niin iloseksi ku sinä ku tulit luokaan sun AIVAN MAHTAVIEN kakkujes kans. Sinua ei voi muutaku kiittää ja kumartaa!

  -Saana

  VastaaPoista