sunnuntai 20. tammikuuta 2013

(Jäätelö)kesä keskellä talvea


Hallitus osoitti jälleen kerran suurta nokkeluutta ja päätyi järjestämään (jäätelö)kesä keskellä talvea -teemapäivän kouluvuoden kylmimpänä perjantaina. Koulun Twitteriä lainatakseni: ”Koomisen näköistä kun porukka kulkee kesävermeissä talven kylmimpänä päivänä.”

Koska päivä oli huikean lämpöinen, tarjoiltiin ruokalassa pinaattikeiton kaverina hallituksen sponsoroimia jäätelöitä. Toiset jopa innostuivat kehumaan, että jäätelön viilentävän vaikutuksen vuoksi sortsit jalassa ei tullut ollenkaan hiki!Päivän parasta antia oli tietenkin hallituksen järjestämä huikea kilpailu, jossa tarkoituksena oli jätesäkistä ja mahdollisesti myös sanomalehdistä rakentaa häikäisevä kesäasu. Osallistujamäärä ylitti odotukset ja mukaan innostui myös yksi opettaja. Hyvä Jari!


Hallituksen arvovaltainen tuomaristo päätti antaa kilpailun ykköspalkinnon Katrin ja Petran upealle asukokonaisuudelle, jossa oli mekon lisäksi panostettu koruihin. Erityisesti sanomalehtirannekorut olivat huikeat! Palkinnoksi Katri ja Petra saivat paketillisen grillimakkaraa.Toinen palkinto jaettiin Marjukan ja Julian asulle, josta löytyi trendikkyyttä bandeau-topin muodossa sekä hämmentävästi vaippaa muistuttavat shortsit. Marjukka ja Julia palkittiin kesän tärkeimmällä tuotteella, sinapilla.


KK

1 kommentti:

  1. Opettajakunnan osallistuminen voikin ensi vuonna laskea dramaattisesti, kun kerran ei voittoa vilunkipelissä tullutkaan... mikä toki saattaa johtua myös edustajan tasosta.

    VastaaPoista