perjantai 7. syyskuuta 2012

TJ TASAN 100 !

Aamu alkoi erittäin eriskummallisissa olosuhteissa, kun hyvin nukutun yön jälkeen yökkäri piti vaihtaa yökkäriin, hiuksia piti laittaa enemmän sekaisin ja laukun lisäksi tuli napattua mukaan pehmopossu. Koululle saavuttuamme alkoi hirrrrveän kova sählinki, abeja sinkoili sinne tänne yökkäreissä ja aamutakeissaan valmistautuen aamujunppaharjoituksiin, jotka pistivätkin jo ensimmäiset hikipisarat pintaan! Kun harjoitukset oli harjoiteltu ja gangnam style oli hallussa abilla jos toisellakin, Petri "Dick Tator" Lehtola ja Aleksi aloittivat abeja ylistävän aamunavauksen. Aamunavaus saattoi kuitenkin mennä toisilta vähän ohi luokkiin hyökänneiden abihäiriköiden vuoksi. Pahoitteluni häirityille...

Varsinainen ohjelma salissa alkoi teknisillä ongelmilla, koska musiikki ei lähtenytkään soimaan niinkuin piti. Mokasta huolimatta abit astelivat salin halki mitä arvokkaimmin askelin, ottaen vastaan nuorempien opiskelijoiden ja etenkin opettajien ihailevat katseet. Ensimmäinen ohjelmanumero oli jo perinteeksi muodostunut aamujunppa, johon varsinkin meidän miesopettajamme osallistuivat innokkaasti! Toinen ohjelmanumero koostui hevostenkesyttäjistä, kalastajista ja sidukkaa juovista Svea-teineistä, kyseessä oli siis deitti-ilmoitukset. Seuraavaksi Saana kutsui lavalle kannua kaivanneen Jyrin, joka sitten vastaanotti kannun ja kannut leveä hymy kasvoillaan. Ohjelma jatkui esineille käyttötarkoituksia keksimällä, piennäytelmillä ja viimeisenä abit antoivat ryhmänohjaajilleen haasteen, jonka koko koulu tulee sitten abigaalassa näkemään!


Niinku sanottu, opettajatki oli oikein aktiivisia aamujunppaajia!Treffiseuran epätoivoiset metsästäjät sekä estradilla Emmi&Essi koulun draamantäyteisessä ruokalassa.

Marttilan erittäin kekseliäs käyttötarkoitus hulavanteelle.......100NISTI ja marko rankaisemassa raipoilla Petee ja Timoo, jotka kietoutu samaan aamutakkiin.
ABIGAALASSA NÄHDÄÄN! Abit kiittää ja kuittaa.

- Saara


1 kommentti:

  1. Vaikka abit vetikin aamujumpan hienosti kyl opettajillakin näyttää olevan hyvä meininki :)

    VastaaPoista