torstai 14. helmikuuta 2019

Viettelys, kiusaus, houkutus: töhöilyä à la Lalu

Toisin kuin opettajat penkkariaamuna ehkä kuvittelevat, Lauttakylän lukiossa ei ole kiirastulta - on vain taivas ja helvetti. Tasaisesta fifty-sixty-tilanteesta liikkeelle lähtenyt ikuinen taistelu hyvän ja pahan välillä näyttää onneksi kääntyvän hyvän parhaan riemukulkuun. Abilaulun (joka jäi "soimaan kaalimatona päähän") sanoja lainatakseni: siitä tulikin laudatur-tason abigaala!

Jos äänentoisto ei ollutkaan taivaallista tasoa, abivideo oli kaikkien aikojen hersyvimpiä huumoripläjäyksiä ja houkutteleva katselukokemus. Luonnenäyttelijät ylsivät (kohteen taso huomioiden) laadukkaisiin roolisuorituksiin. Kunniamaininta myönnetään muuntautumisesta rehtorista Trumpiksi. Erityisesti 3A:n ja 3B:n matkailijaryhmänohjaajat kiittelivät uutta, virkistävää näkökulmaa. Pystyimme tuskin vastustamaan houkutusta, joten annamme yksimielisesti viisi tähteä.

Myös ryhmänohjaajien lahjuks... öh, lahjat olivat kekseliäitä ja osuivat kohteeseen kuin Kim Jong-unin ohjus. Enää ei 3B:n ryhmänohjaajankaan tarvitse kadehtia Jussia, ainakaan merkittävissä määrin. 3A:n ryhmänohjaajaa puolestaan lämmittää ulkoisesti ja 3C:n kollegaa sisäisesti.

Loppujen lopuksi taivas pääsi voitolle; sen verran kiltisti nuorempia opiskelijoita kohdeltiin. Helvetti kuulemma odottaakin sitten lukuloman jakson jälkeen. Lukiolla onkin havaittu hiippailevan Ivan Drago hokien: "I must break you."

Kommentteja:
"Penkkarit on kuin hammaslääkärillä käynti: kerran vuodessa sinne on mentävä, ja useimmiten sieltä selviää suhteellisen vähäisin kärsimyksin." - Jari
"Jeesus, tee jotain!" - Vesa 
"*hillitöntä hihitystä*" - Anu 
"Mooooooi!" - Sami 
















Kiitämme ja kumarramme,
Teksti: Jari
Kuvat: Sami moi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti